Ik maak beelden van steen (albast, serpentijn en speksteen) en keramieken beelden, vazen en schalen. Ik ben zowel abstract als figuratief bezig. Ik houd van variatie in mijn beelden/ sculpturen. Ik laat me vaak inspireren door de natuurlijke dingen om me heen. Ik zoek graag de grenzen op van de materialen waarmee ik werk. De sculpturen worden gestuurd door snelle improvisatorische handelingen waardoor een spontaan karakter ontstaat. Wilt u een beeld graag net even anders, dan probeer ik dit graag, vrijblijvend, voor u te maken. Ook een workshop behoort tot de mogelijkheden.

Face

2018

Mond en neus gemaakt van een  zelfde steen tw. serpentijn. Dit is een harde steensoort die heel geschikt is voor buiten. De steen is hard en glanzend gepolijst en groenig van kleur met mooie aders erin.  De bril is gemaakt van ijzer.  Het geheel staat op een 20 x 20 x 70 cm douglas houten sokkel, deze is onbewerkt zeer geschikt voor buiten. Het beeld op zich is 52 cm hoog maar met sokkel 125 cm.  Maar natuurlijk zal het beeld ook binnen mooi staan

Zittend Lijsje

2018

Dit Lijsje met haar lange benen is gemaakt van keramiek. Ze zit op een tropische boomwortel. Deze is met 2 pinnen vastgezet op een stuk ruw speksteen. Ze zit er los op en kan er makkelijk afgehaald worden. Door de dunne delen van Lijsje is het moeilijk te versturen.  

African woman

2017

Beeld gemaakt van serpentijn. Het staat op een zware hard stenen sokkel. 

Triple head

2014

Dit beeld is gemaakt van Braziliaans speksteen en verbeeldt 3 abstraherende koppen.

circle of life

2013

beeld van albast. Het verbeeldt the circle of life. Het begint en eindigt en gaat weer door in een ander. En soms is het egaal en soms kom je andere structuren tegen. Deze steen heeft wonderlijke structuren in zich. Dit ontstaat toevallig en openbaart zich pas na het polijsten.  Albast is geschikt voor binnen.

Plural 1

2015

Surreeel beeld met verschillende voor en achterkant. In totaal 11 verschillende figuren in compositie. Achterkant is op andere foto te zien. Plural 1 en plural 2 zijn dus 1 beeld. Afgewerkt met acryl.   

Plural 2

2015

dit is de achterkant of voorkant van plural 1 dus zie plural 1 Dit beeld is door zijn gewicht alleen af te halen.   

uitrusten

2013

beeld van albast. Het verbeeldt een liggend meisje.  Albast is geschikt voor binnen.

partygirl

2013

keramieken beeld met acryl. 

Flatrolvase

2017

  Deze vaas is opgebouwd met platte rolletjes. Deze zijn niet allemaal horizontaal geplaatst maar juist op een onregelmatige onvoorspelbare manier.  De vaas is erg zwaar en geglazuurd met een groen/ blauwe glanzende glazuur. De achtergrond is donkergroen en op de oppervlakte komt de blauwe glazuur tevoorschijn.  Dit is een kunstvaas, niet bedoeld om als vaas te gebruiken maar eerder om op een sokkel te plaatsen.   

Nature

2017

Grote vaas, opgebouwd uit een rol die uit 1 stuk van de bodem naar boven gaat en daar afhangt. De binnenkant is glad afgewerkt en geglazuurd. De buitenkant is puur, ruw en onbewerkt. Puur natuur. Het is gemaakt van zwartbakkende klei met een transparant, rode glazuur aan de binnenkant. De vaas is geïnspireerd op het houtblok waar het op staat. De contouren van de houten sokkel zijn dezelfde als van de vaas en dit loopt zo ook door naar boven.